Toimitimme Avialogiksen aluesuojaustuotteet

Toimitimme Avialogiksen aluesuojaustuotteet

Avialogis on Baronan uusi logistiikkakeskus Kehä III:n varrella Vantaalla. Avialogiksesta saa nykyaikaisimmat varastoratkaisut kaikenkokoisille yrityksille ja valmiin konseptin verkkokauppiaille. Toimitimme kohteeseen panssariverkko-, teräselementti- ja kiviaitoja, käyntiportteja, konekäyttöisiä alumiiniliukuportteja ja Automatic Systems -konepuomeja. Kattava otanta siis tuotevalikoimastamme!

Luet nyt uudistettuja sivujamme!

Nyt Teknoinfran seitsemäntenä olemassaolon vuotena verkkosivumme kaipasivat kipeästi päivitystä, ihan jo teknisestikin. Olemme jättäneet joitain tuotteita pois valikoimasta, mutta vastaavasti uusia on tullut tilalle. Ennen kaikkea sivujen ulkonäkö on nyt freesattu ja Aitapuolenkulkija on tyytyväinen lopputulokseen 😊

Lehdistötiedote

Ruotsalainen Heda Security AB on ostanut Teknoinfra Oy:n koko osakekannan. Kauppa vahvistaa entisestään Hedan asemaa Pohjoismaiden johtavana yrityksenä alue- ja kehäsuojauksessa.  Hedan tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset aidat ja portit, mutta erityisesti myös kulunvalvonta-, hälytys- ja valvontalaitteet. Tuotteiden kokonaistoimituksen ansiosta Hedalla on vahva asema korkean turvallisuuden kohteiden toimituksissa. Hedan pääkonttori on Nyköpingissä.