1. Yleistä

Teknoinfra suojaa yksityisyyttäsi. Kaikki meille antamasi henkilötiedot käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

2. Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö

Teknoinfra Oy Jukka Tasku Puusepäntie 11 04360 TUUSULA puh. 040 5811 161 

3. Milloin keräämme henkilötietoja?

Keräämme henkilötietoja, kun: lähetät yhteystietosi yhteydenottoa varten lähetät yhteystietosi tarjouspyyntöä varten kun se on muuten tarpeen asiakassuhteen ylläpitämistä varten.

4. Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?

Säilytämme tietoja niin pitkään kuin se on käsittelyn tarkoituksen kannalta tarpeellista. Voimme säilyttää tietoja pidempäänkin, jos laki edellyttää sitä tai tarvitsemme niitä oikeudellisten etujemme turvaamiseksi esimerkiksi oikeusprosessin aikana.

5. Miksi Teknoinfra käsittelee henkilötietojani?

Teknoinfra käsittelee henkilötietojasi eri syistä. Teknoinfra käsittelee henkilötietoja pääasiassa kyselyiden, myyntiaktiviteettien, myyntien ja takuuasioiden hallintaa ja suorittamista varten. Tietoja voidaan käyttää myös markkina- ja asiakasanalyysien, tilastojen ja liiketoiminnan seurannan pohjana. Hyväksymällä tämän yksityisyydensuojan suostut siihen, että Teknoinfra voi lähettää sinulle uutiskirjeen tai esitteen sähköpostitse tai muulla tavalla.

6. Kenelle luovutamme tietoja?

Tiedot voidaan tarvittaessa välittää muille Heda-konsernin yhtiöille ja myös yhteistyökumppaneillemme, jos se on sinun avustamiseksi tarpeen. Teknoinfra ei myy keräämäänsä tietoa muille yhtiöille, eikä anna kerättyä tietoa mainostajien tai kolmansien osapuolien käyttöön. Teknoinfra voi luovuttaa henkilötietosi myös yrityksille, jotka käsittelevät henkilötietoja Teknoinfran puolesta, esimerkiksi IT-palveluiden tarjoajille, asiakaspalveluyrityksille ja konsernin yrityksille. Jos henkilötiedot siirretään maahan, joka sijaitsee EU:n/ETA:n ulkopuolella, Teknoinfra huolehtii siitä, että siirto tapahtuu turvallisesti ja voimassa olevien lakien mukaisesti. Henkilötiedot voidaan luovuttaa myös silloin, kun se on tarpeellista voimassa olevien lakien tai viranomaisten vaatimusten noudattamiseksi, Teknoinfran oikeudellisten etujen turvaamiseksi tai petosten ja muiden turvallisuuteen tai tekniikkaan liittyvien ongelmien havaitsemiseksi, ehkäisemiseksi tai osoittamiseksi.

7. Muutokset tietosuojaselosteeseen

Tätä yksityisyydensuojaa voidaan muuttaa aika ajoin. Ajantasainen yksityisyydensuoja julkaistaan Teknoinfran sivustolla.

8. Oikeus omien tietojen tarkasteluun ja korjaamiseen

Jos et halua, että Teknoinfra käsittelee henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksissa, voit tehdä siitä kirjallisen ilmoituksen Teknoinfralle. Sinulla on oikeus saada kerran kalenterikuukaudessa maksutta tieto siitä, mitä henkilötietojasi Teknoinfra käsittelee ja missä tarkoituksessa (ns. rekisteriseloste). Rekisteriselostepyynnön tulee olla kirjallinen ja hakijan allekirjoittama. Sinulla on myös oikeus saada virheelliset, harhaanjohtavat tai puutteelliset tiedot korjatuiksi, estetyiksi, tunnistamattomiksi tai poistetuiksi. Jos haluat pyytää rekisteriselostetta tai sinulla on kysyttävää siitä, miten Teknoinfra käsittelee henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä: jukka.tasku@teknoinfra.fi.