Huolto

Huollamme myös muiden valmistajien portteja

Porttihuolto ja aitahuolto tehokkaasti Teknoinfralta

Aita- ja porttihuolto on tärkeä osa Teknoinfran palveluvalikoimaa. Käytämme huoltotöihin omia ammattitaitoisia asentajiamme ja koulutettuja sähkömiehiämme. Tämä takaa huolloille lyhyen vasteajan sekä nopean ja luotettavan palvelun. Korjaus- ja huoltopalvelumme kattaa Teknoinfran tuotteiden lisäksi myös kaikkien muiden valmistajien portit sekä aidat.

Vuosihuoltosopimus porteille

Pääsikö talvi jälleen yllättämään ja portti jumiutui? Tee Teknoinfran kanssa vuosihuoltosopimus ja jätä portin huolto meille. Näin huolto ei unohdu vahingossa, ja voit olla varma että portit toimivat kaikissa olosuhteissa. Kaikki turvalaitteet ja itse porttikone pysyvät myös varmemmin kunnossa, kun huollatat ne säännöllisesti.

Täydellinen varaosapalvelu

Mikään ei kestä ikuisesti. Niinpä porttiisi pitää ennemmin tai myöhemmin vaihtaa uusia osia rikkoutuneiden tai kuluneiden tilalle. Täydellinen varaosapalvelumme pitää huolen siitä, että saat kaikki tarvitsemasi varaosat nopeasti ja kätevästi yhdestä paikasta.

Huolto- ja varaosapalvelut

Tee kanssamme vuosihuoltosopimus. Voit olla varma että portit toimivat kaikissa olosuhteissa ja kaikki turvalaitteet ja itse porttikone ovat kunnossa.

Täydellinen varaosapalvelumme pitää huolen siitä, että saat kaikki tarvitsemasi varaosat nopeasti ja yhdestä paikasta.

Ota yhteyttä porttihuoltoon