Tiera-liukupuomi on järeä liikenteenohjain

Tiera-keskikaistapuomi

Tiera-liukupuomi kestää vaativissakin olosuhteissa

Liukupuomi on järeä, mutta tarpeen tullen joustavasti toimiva liikenteenohjain. Se on parhaimmillaan kohteissa, joissa yleistä liikennettä halutaan rajoittaa joko ajoitetusti tai pysyvästi. Ajoväylien käyttöönotto huolto- ja pelastusliikennettä varten tulee kuitenkin olla vaivatonta ja nopeaa. Tämänkaltaisia alueita ovat esimerikiksi moottoriteiden keskikaistat.

Laadukas ja lujatekoinen Tiera

Teknoinfran konekäyttöinen Tiera-liukupuomi ei säikähdä pohjoisen ilmaston rajujakaan säänvaihteluita, vaan toimii luotettavasti kaikissa keleissä. Sen lujarakenteinen liukumekanismi  on suunniteltu ja valmistettu kestämään pitkäaikaista käyttöä ja ankaria olosuhteita. Tiera on käyttäjäystävällinen, sillä koneistetun puomin käyttö on helppoa eikä vaadi voimaa. Tiera-puomi on mahdollista asentaa myös kaltevalle pinnalle.

 

WP_20140403_004

Tierassa riittää ulottuvuutta

Tiera-puomin minimipituus on kolme metriä ja maksimipituus jopa kaksitoista metriä, joten ulottuvuutta riittää monenlaisiin kohteisiin. Valmistusmateriaaleina käytetään kuumasinkittyä terästä ja alumiinia. Puomi toimitetaan asiakkaan tarpeen mukaan joko materiaalitoimituksena tai valmiiksi asennettuna. Tiera-puomilla on CE-merkintä ja se täyttää Liikenneviraston puomeille asettamat tiukat laatuvaatimukset.

Suunnittelemamme ja valmistamamme konekäyttöinen liukupuomi on tarkoitettu kohteisiin, joissa halutaan rajoittaa yleistä liikennettä joko ajoitetusti tai pysyvästi, esim. moottoriteiden keskikaistoilla. Lujarakenteisen puomin liukumekanismi kestää niin ajan kuin käytönkin rasitteet. Liukupuomi voidaan asentaa myös kaltevalle pinnalle.

  • rakenne kuumasinkittyä terästä ja alumiinia (osittain jauhemaalattu)
  • saatavana asennettuna tai materiaalitoimituksena
  • pituus 3 000 – 12 000 mm
  • vakiokorkeus 500 mm
  • CE-merkitty
  • täyttää Liikenneviraston Tiealueen puomien laatuvaatimukset 2/2013 (17.4.2013)