Tekno-monitoimiareena on saatavana useassa eri koossa

Tekno-areena toimii monipuolisena pelipaikkana korttelipuistossa, koulupihoilla ja pelikentillä

Tekno-areena soveltuu kaikenikäisille liikkujille ja moniin käyttötarkoituksiin: jalkapallon, koripallon, lentopallon, sulkapallon ja sählyn pelaamiseen sekä jäädytettynä luisteluun.

Pelipaikan ympärysaita on teräselementtiaitaa. Elementtien lankavahvuus on 8 + 6 + 8 mm ja silmäkoko 50 x 200 mm; rakenne on kestävä ja visuaalisesti avoin. Elementtien kiinnitykseen pylväissä käytetään lattakiinnitystä ja muovikiinnikkeitä; rakenne on äänetön. Voit valita aitarakenteen missä tahansa RAL-värissä; vakiovärit ovat RAL 6005 sammaleenvihreä ja RAL 7016 antrasiitinharmaa.

Tekno-areenaa on saatavana useassa eri koossa. Koska areena on rakenteeltaan elementtiaitaa, sen koko voidaan suunnitella hyödyntäen aitaelementin hyötyleveyttä 2,5 m.  Näin Tekno-areena sopii varmasti joka paikkaan. Sivujen vakiokorkeudet ovat 1,0 tai 1,2 m ja päätyjen 2,0, 2,4 tai 3,0 m. Myös muita korkeuksia on saatavilla. Kulku areenaan tapahtuu kulkuaukkojen kautta. Niiden edessä on suojaelementti, joka estää areenaan ajon esim. mopolla. Saatavana on myös käynti- ja ajoportteja (lisävaruste).

Kulkuaukko ja sen suojaelementti
Maalin avoin sivu muodostaa kulkuaukon kentälle.
Maaliin integroitu koripalloteline.
Koripallotelineen korkeus on säädettävissä