Nopsa-pikataittoportti on ainoa ratkaisu, kun portilta vaaditaan nopeutta

Jauhemaalattu Nopsa-pikataittoportti

Toimintavarma ja kestävä saranoitu konekäyttöinen pikaportti soveltuu kaikkiin ajoneuvoliikenteen säätelytarpeisiin. Portti mitoitetaan ja asennetaan kohdeväylän leveyteen ja sitä ympäröivän aidan korkeuteen sopivaksi. Portissa ei ole yläkarmia eli se soveltuu myös korkeille ajoneuvoille. Porttiin voi liittää sähköisen kulunvalvonnan. Porttia käytetään erityisesti paikoissa, missä on tarpeen nopeasti sulkea ja avata ajoväylä tai missä liukuportille ei ole tilaa. Pikaportti on nimensä mukaisesti nopea, normaali avautusaika on 8 s. Portin valmistusmateriaali on teräs ja pintakäsittelynä on kuumasinkitys ja asiakkaan niin halutessa myös jauhemaalaus. Lehdet ovat vakiona pystyputkitäytteiset. Lehden päälle on mahdollista asentaa myös kiipeilyesteet.

 

 

 

 

 

 

Vakioleveydet (vapaa aukkomitta) ovat: 3,0 m, 4,0 m, 5,0, 6,0 m, 8,0 m ja 10,0 m. Vakiokorkeudet ovat 2,0 ja 2,2 m. Saatavana on sekä yksi- että kaksilehtisiä portteja. Kaikki porttimme valmistamme tilauksesta, joten räätälöidyt porttitoimitukset ovat myös mahdollisia. Esim. ylikiipeämissuojat ovat mahdollisia. Portin koosta riippuen moottoreina käytetään 24 V- (3,0 – 6,0 m) tai 3-vaihe -koneita (6,0 – 10,0 m). Moottorin valintaan vaikuttaa portin koon lisäksi avaamissyklien määrä ja haluttu avaamisnopeus.

LED-valonauha auttaa hahmottamaan portti pimeässä

Kiinteästi asennettava portti pystytetään kierretangoilla betonivalun päälle. Työmaiden ja muiden väliaikaisten kohteiden kulunvalvontaan on saatavana siirrettävä teräslevyn päälle asennettu portti, joka toimitetaan käyttöönottovalmiina plug-and-play -pakettina.

Nopsa-portti toimitetaan kuljetuskehikon päällä

 

THL, Helsinki
Sammalvuoren metrovarikko, Espoo
Työmaakäyttöön tarkoitettu siirrettävä pikaportti