Faac JS -pollarit turvaavat joka tilanteessa

Pollarit - Teknoinfra

Serfifioidut hydraulisesti liikkuvat pollarit luovat joustavat ja turvalliset olosuhteet alueille, missä liikkuvat sekä jalankulkijat että ajoneuvot. Ajoneuvot pääsevät liikkumaan vapaasti, kun pollarit ovat laskettuna ala-asentoon maanpinnan tasoon. Yläasennossa ne suojaavat jalankulkualueita raskaiden ajoneuvojen tunkeutumiselta.

JS-pollarit on valmistettu korkealujuuksisesta teräksestä. Ainoana markkinoilla niissä on helposti vaihdettava koko pollarin pituinen kaulus. Sen materiaali on mDure (Faacin rekisteröity tuotemerkki). Se on erittäin kestävä materiaali, mikä varmistaa pollarin säilymisen uuden veroisena pitkään. Sitten aikanaan kun siihen tulee naarmuja tms., se on helposti vaihdettavissa. Kaulus on kierrätettävissä. Pollarin pituus on 1000 mm ja halkaisija 275 mm.

Faac JS -pollarit on testattu pysäyttämään 7 500 kg painava ajoneuvo nopeudella 50 km/h (JS48) ja 80 km/h (JS80). Ne noudattavat standardeja PAS 68, IWA 14-1 ja ASTM F2656.


Pollarin törmäystesti


 

JS-pollareita on saatavana seuraavia malleja:

  • Automaattinen (HA): hydraulinen pollari, joka nousee 6 sekunnissa ja laskee 2 sekunnissa
  • Automaattinen EFO (HA EFO): pollari, jossa on lisävarusteena hätätoiminto, joka nostaa pollarin 1,5 sekunnissa
  • Kiinteästi asennettava pollari (F)
  • Irrotettava pollari (R)

Hydraulinen pollari asennetaan standardin määrittelemään betoniperustukseen. Perustus on viemäröity ja lämmitetty, joten pollarit toimivat oikealla huollolla myäs talviolosuhteissa.